Even voorstellen

Mijn intentie voor het geven van yogales is inspiratie door te geven die jou in verbinding brengt met je eigen innerlijke (lichaams)wijsheid zodat jij vanuit die verbinding keuzes kunt maken die op een positieve manier bijdragen aan jouw balans.

Yoga helpt je –mits je er ‘open’ voor staat- om je te verbinden met wie je diep van binnen bent; je ware natuur, los van al het geconditioneerde bewustzijn. Door yoga te beoefenen, stap je uit de mallemolen van het denken dat veelal op het verleden of de toekomst gericht is. Je lichaams- en adembewustzijn ontwikkelen zich waardoor je je eigen balans op een positieve manier kunt beïnvloeden.

Yoga en meditatie zijn inmiddels een belangrijke basis voor mij in mijn leven.
Vele jaren geleden, toen ik behoefte had aan meer ruimte, verdieping en inspiratie in mijn leven, kwam ik in aanraking met yoga. Yoga heeft mij in eerste instantie vooral geholpen om fysiek en mentaal dieper te ontspannen. Na verloop van tijd kreeg ik -door de yogabeoefening- ook steeds meer zicht op mijn gewoontepatronen op het gebied van bewegen, denken, voelen en doen. Door yoga heb ik geleerd echt ‘stil’ te staan bij mijzelf; bij mijn lichaam, mijn gedachten, mijn adem en mijn gevoelens. Dit heeft op een positieve manier bijgedragen aan mijn balans en geluk. Mijn passie voor yoga en de positieve effecten hiervan deel ik graag in mijn lessen.

Als yogadocent ben ik opgeleid aan de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Naast de 3 basisjaren heb ik modules afgerond op het gebied van Adem & Ademtherapie, Adem & Pranayama en Yoga & Meditatie. Vanaf 2012 geef ik met veel plezier yogales en daarnaast volg ik met regelmaat bijscholingen op het gebied van yoga, meditatie en adembewustzijn.

Mijn stijl van lesgeven kenmerkt zich vooral door eenvoud en mildheid. In mijn yogalessen wil ik je vooral uitnodigen om vanuit een vriendelijke en open houding contact te maken met jezelf in het Hier-en-Nu. Op deze manier kun je van binnenuit ontdekken hoe je makkelijker en moeitelozer kunt bewegen en hoe dit als vanzelf een positief effect heeft op de adem (meer ruimte) en de aandacht (verstillend), kortom op je hele ‘ZIJN”. Hierdoor sta je als vanzelf meer in je kracht.